Bæredygtighed: o.b.®
beskytter mere, end du tror

Billede af en kvinde stående på en mark. Billedet illustrerer, hvordan o.b. arbejder for en bæredygtig udvikling og for at beskytte miljøet.

Bæredygtighed – en vedvarende omsorg for miljøet og vores forbrugere – er vigtig for os. o.b.® producerer flere milliarder tamponer hvert år. Hvordan sikrer vi, at hver enkelt tampon har det mindst mulige miljøaftryk?

Hvad vil det sige at være bæredygtig?

o.b.® er en del af utrolig mange kvinders liv. Det betyder, at vi har et ganske særligt ansvar over for vores forbrugere og vores samfund, og vi gør en stor indsats for at værne om miljøet.

Vi arbejder på at gøre alle vores fabrikker grønne. Derfor har vi opstillet en række miljømål for vores produktion, som løbende revideres.

Vi passer på miljøet

Kernevirksomheden hos o.b.® er tamponer uden indføringshylster, fordi vi mener, at enhver kvinde kender sin egen krop bedst og derfor har helt styr på, hvordan en tampon skal placeres og indføres. Og så sparer tamponer uden indføringshylster os desuden for tonsvis af unødvendigt affald hvert eneste år!

På vores fabrikker i Wuppertal i Tyskland, som er verdens største produktionsanlæg for tamponer, og på den franske fabrik i Sezanne, har vi anvendt grøn energi siden 2010. Det betyder, at alle de tamponer, som vi producerer i Europa, er fremstillet med vedvarende energi.
100 procent af denne energi stammer fra vandkraftværker.

Også den emballage, som o.b.® anvender, er designet med miljøet in mente: Tre fjerdedele af pappet er lavet af genbrugspapir, og resten kommer fra bæredygtige kilder. Alt blæk, der anvendes, er plantebaseret.

Få mere at vide om Johnson & Johnson engagement i samfundet og miljøet.