Bæredygtighed

Vores sundheds forpligtelse  til alle kvinder:
Vi mener, at kvinders sundhed grundlæggende er knyttet til miljøet. En sund kvinde tager sig af sit eget helbred, dem hun elsker, og andre omkring hende. Vi ønsker at hjælpe alle kvinder med at leve sundt gennem alle livets faser gennem vores produkter, tjenester og videnskabelige fremskridt.

Dette skal ikke være på bekostning af vores planet. Vi vil gerne fortælle dem mere om hvad vi allerede gør, og om de ambitioner vi har for fremtiden.
 
Vores tamponer
Vidste du, at vi har været førende inden for tamponinnovation i mere end 70 år for at sikre, at vores produkter ikke kun tilbyder pålidelig beskyttelse, men også er sikre for din krop og vores planet?

En sund krop er vigtig for os, og derfor indeholder o.b.® tamponer ikke parfume, skadelige kemikalier eller kloridblegning. Faktisk har alle vores tamponer en 100% plantebaseret absorberende kerne, der er bæredygtigt produceret. De testes klinisk af gynækologer af hensyn til dit helbred og sikkerhed.

De materialer, der anvendes i vores tamponer er alle blevet uafhængigt certificeret i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX®, hvilket betyder, at de opfylder de strengeste sikkerhedskrav til tekstilprodukter i kontakt med hud. 

Bæredygtighed og gennemsigtighed er vigtigt for os. Derfor bruger vores fabrikker i Europa 100 % vedvarende energi, og vi sikrer fuld gennemsigtighed om hvad alle o.b.® produkter er fremstillet af. På den måde fortsætter vi med at beskytte miljøet og giver vores kunder mulighed for at træffe gode beslutninger for en sundere hverdag.

I 2025 tilstræber vi at bruge flere økologiske og bæredygtige ingredienser, samtidig med at vi fortsætter med at levere den samme pålidelige beskyttelse og komfort som o.b.® er kendt for.
 
Bæredygtig emballage
Vidste du, at vi allerede har foretaget betydelige forbedringer af vores emballage for at hjælpe med det vigtige arbejde med at skære ned på unødvendig emballage?

Alle vores o.b.® kartoner og omslag  er 100% genanvendelige. Vi bruger også vegetabilsk trykfarve, når vi printer pakkerne, der gør det endnu nemmere at genbruge dem.

Alle vores pakker er lavet med fibre, der har FSC®-certifiering og er hentet fra bæredygtige europæiske skove. Vores store pakker er lavet af mindst 90% genbrugsfibre.

Vi fjernede applikatorer fra vores sortiment i 2020 for at spare på plastaffald.

Vores tamponer er lette at bortskaffe i skraldespanden. Dette er for at forhindre spildevandsspærringer og reducere havaffald. Brugte feminine hygiejneprodukter (selvom de er biologisk nedbrydelige) skal altid bortskaffes i husholdningsbeholdere, da de indeholder menstruations / sanitetsaffald.

På emballagen på vores produkter bruger vi symboler til at indikere "Skyl ikke ned i toilettet", og vi har en påmindelse i indlægssedlen. Derudover kan du finde oplysninger om korrekt bortskaffelse her på vores hjemmeside.

I 2025 tilstræber vi at minimere vores globale klimaaftryk ved at fortsætte bestræbelserne på at bruge mere effektiv emballage, reducere mængden af emballage der anvendes, rumme flere produkter pr. palle og reducere antallet af varevogne i vores distributionsnetværk for at hjælpe med yderligere at beskytte miljøet.