Kvalitet, du kan stole på

Billede af adskillige o.b. tamponer, som er stablet på hinanden.Hvorfor er kvalitet så vigtigt? Tamponer er en fast bestanddel af tilværelsen for millioner af piger og kvinder. De stoler på den kvalitet, som o.b.® tilbyder, og vi arbejder hårdt for at gøre os fortjent til deres tillid.

I mere end 60 år har o.b.® bedrevet forskning, som hele tiden har haft til formål at forbedre din beskyttelse og komfort. Det har ført til vigtige nyskabelser – snoede kanaler, SilkTouch™ svøb, beskyttelsesvinger og forskellig sugeevne – som gør tamponerne enkle og behagelige at indføre og giver dig den beskyttelse, du har brug for.

Laboratorietest og -forskning, forbrugerundersøgelser og høje produktionsstandarder sikrer o.b.® tamponernes høje kvalitet og sikkerhed. Produktionen foregår under strengt kontrollerede forhold, da intimprodukter som disse kræver høje standarder. Produktionsprocessen omfatter kontrolprocedurer som stikprøvetest af rivestyrke for at sikre, at alle snore sidder godt fast.

Derudover, og frem for alt, er det den løbende produkttest, som udføres af de millioner af kvinder over hele verden, der bruger o.b.® tamponer hver dag under deres menstruation, der hjælper os med at sikre og forbedre o.b.® tamponernes kvalitet. Vi lytter nøje til vores kunder og lærer af deres, og dermed din, feedback, så vores produkter opfylder deres, og dermed dine, behov.