Kvalitet, du kan stole på

Billede af adskillige o.b. tamponer, som er stablet på hinanden.
Vores forpligtelse  for o.b.®
Produktkvalitet og garanti

Vores tamponer bruges af millioner af kvinder hver dag. Vores første prioritet er at garantere, at vores tamponer er sikre, komfortable og effektive.
 
  • Alle o.b.® tamponer fremstilles uden brug af parfume, farvestoffer, skadelige kemikalier eller klorblegning og testes klinisk af gynækologer af hensyn til dit helbred og sikkerhed.
  • Alle vores tamponer opfylder kravene i EU's direktiv om produktsikkerhed i almindelighed 2001/95/EF, som gælder for sanitære produkter til kvinder. Dette direktiv kræver, at producenterne leverer sikre produkter til deres kunder. For at opfylde disse krav skal vi bruge strenge procedurer til at evaluere og kontrollere, at både råmaterialer og slutprodukter er sikre, og give oplysninger, der gør det muligt for kunderne at bruge vores produkter sikkert.
  • Ingredienssammensætningen af vores tamponer er baseret på videnskabelig og klinisk evidens, solid gynækologisk ekspertise, årtiers viden og erfaringer omkring kvinders behov for menstruationshygiejne samt kundefeedback. Råvarerne udvælges nøje for at sikre den højest mulige kvalitet og strenge sikkerhedsvurderinger, før de godkendes til brug i produktionen.
  • Alle tamponer er blevet tredjepartscertificeret i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX®, hvilket betyder, at de opfylder de strengeste sikkerhedskrav til tekstilprodukter, der er i kontakt med hud. Denne certificering er baseret på test af alle de materialer, der indgår i vores tamponer, i henhold til de kriterier, der gælder for tekstiler.
Hvert nyt produkt underkastes intensiv test hele vejen fra råmaterialer til slutprodukt for at garantere sikkerhed, kvalitet og ydeevne, før det frigives til salg.
 
For det sidste tamponprodukt, vi udviklede, blev der udført 12.000 tests
Disse test udføres enten af leverandører, internt eller af eksterne laboratorier eller uafhængige instituter
 
Hvad indeholder min tampon?
Her er en liste over indholdet i vores tamponer, og hvad de er lavet af:

Omslaget:


Omslaget er et ultratyndt lag af specielt udvalgte syntetiske fibre (polyethylen, polypropen, polyester), der garanterer behagelig indføring og fjernelse, især på dage med let blødning. Omslaget er viklet rundt om den absorberende kerne for at forhindre fibre i at klæbe til indersiden af skeden, når tamponen fjernes. Dette tynde lag omgiver tamponkernen uden brug af unødvendige kemikalier. Dette hjælper med at gøre vores tamponer sikrere og mere behagelige.
De syntetiske fibre, der består af omslaget, er sikre og anvendes i mange produkter, herunder bandager.
 
Absorberende kerne:

Hovedparten af vores absorberende kerne er lavet af viskose, en nedbrydelig og bæredygtig fiber, som er lavet af naturlig træmasse, der er bevist at være sikkert at bruge for mennesker. Viskose har sugeevne og styrke, der gør viskosefiber perfekt egnet til brug i en tampons absorberende kerne. Viskose er et sikkert, bæredygtigt og ansvarligt materiale at bruge. Derudover produceres de viskosefibre, vi bruger, af bæredygtige skove i Europa.

Snor:

Tamponsnoren er lavet af syntetiske polyesterfibre, der er kendetegnet ved styrke og evnen til ikke at tiltrække fugt til hygiejniske brug. Den fastgøres til tamponen under fremstillingsprocessen for sikker fjernelse. Styrken af snoren og fastgørelse testes som en del af vores testrutiner, der udføres, før du finder tamponerne på butikshylderne.

Plastomslaget: 

Plastomslaget er fremstillet af syntetiske polymerer (polyethylen, polypropen) for at sikre optimal beskyttelse mod tilsmudsning (støv, snavs) og fugt samt for at bevare tamponens form. Det forhindrer også tamponen i at udvide sig, hvilket gør den lettere at indføre, når du bruger den. Vi er konstant på udkig efter mere bæredygtige muligheder, der giver den samme ydeevne.