Kvalitet, du kan stole på

Billede af adskillige o.b. tamponer, som er stablet på hinanden.Hvorfor er kvalitet så vigtigt? Tamponer er en fast bestanddel af tilværelsen for millioner af piger og kvinder. De stoler på den kvalitet, som o.b.® tilbyder, og vi arbejder hårdt for at gøre os fortjent til deres tillid.

Vi har igennem mere end 65 år løbende forbedret vores o.b.® tamponer. Vores forskere fokuserer på kontinuerlig forbedring af komfort og beskyttelse. Dette har ført til udviklingen af vores nøgleinnovationer - SilkTouch™ svøb, beskyttelsesvinger og DynamicFit™ teknologi med sammenhaengende kanaler og 3D-udvidelse.

Laboratorietest og -forskning, forbrugerundersøgelser og høje produktionsstandarder sikrer o.b.® tamponernes høje kvalitet og sikkerhed. Produktionen foregår under strengt kontrollerede forhold, da intimprodukter som disse kræver høje standarder. Produktionsprocessen omfatter kontrolprocedurer som stikprøvetest af rivestyrke for at sikre, at alle snore sidder godt fast.

Derudover, og frem for alt, er det den løbende produkttest, som udføres af de millioner af kvinder over hele verden, der bruger o.b.® tamponer hver dag under deres menstruation, der hjælper os med at sikre og forbedre o.b.® tamponernes kvalitet. Vi lytter nøje til vores kunder og lærer af deres, og dermed din, feedback, så vores produkter opfylder deres, og dermed dine, behov.