INFORMATION OM GENBRUG & BORTSKAFFELSE

PÅMINDELSE OM, HVOR MAN SMIDER TAMPONEN UD
Hvor smider jeg min tampon ud?
 
  • Skyl aldrig bind og tamponer i toilettet. Det gælder også for dem, der er nedbrydelige. Den eneste undtagelse er produkter, der er mærket med at det kan skylles ud.
  • Dette gøres for at forhindre blokeringer i kloaksystemet og reducere havforureningen. Bortskaffe altid bind og tamponer (selv dem, der er nedbrydelige) som restaffald. Mange forbrugere pakker tamponer ind i toiletpapir, før de smider dem i skraldespanden. Mange offentlige toiletter har deres egne hygiejneposer til at smide bind og tamponer ud. Brug disse i stedet for at skylle tamponen ud i toilettet.
  • På vores pakninger er der et printsymbol, der betyder "Skyl ikke ud i toilettet". Vi inkluderer også en påmindelse om at "smide tamponen ud som restaffald" på indlægssedlen, der findes i pakkerne.
  • Husk at smide emballagen i skraldespanden til genbrug og aldrig i toilettet.
  • Derudover har vi introduceret vores egne design- og genanvendelsesretningslinjer for at sikre, at al vores emballage fremstilles med tanke på genbrug og genanvendelse.
 
o.b.® indpakning
ProComfort® (pakke med 16 tamponer)

Kartonen er lavet af Forest Stewardship Council FSC®-certificeret og andet kontrolleret materiale. Vi bruger vegetabilsk trykfarve til trykning.
Det ydre plastomslag er lavet af polypropen.
Kartonerne er 100% genanvendelige.
 
ProComfort® (pakninger med 32, 48, 56 tamponer)

Karton fra ansvarlige kilder, genbrugspapir (min. 90%). Vi bruger vegetabilsk trykfarve til trykning. Kartonerne er 100% genanvendelige.

HVORDAN KASTE TAMPONGER OG RESIRKULERE PAKNING

ProComfort® (pakke med 16 tamponer)

Æsken sorteres som papir. Filmen omkring kartonen og tamponerne  sorteres som plast.

Smid tamponen i skraldespanden. Skyl ikke ud i toilettet.

ProComfort® (pakninger med 32, 48, 56 tamponer)

Æsken sorteres som papir. Filmen omkring  tamponerne sorteres som plast.

Smid tamponen i skraldespanden. Skyl ikke ud i toilettet.