Livet igennem

Billede af tre kvinde, der holder om hinanden, en yngre kvinde til venstre og to ældre kvinder til højre.Det er helt naturligt, at dine menstruationer varierer som følge af svingende hormonniveauer. Der er mange faktorer, som kan påvirke, hvor let eller kraftig din blødning er. Herunder kan du se, hvad der kan få dine menstruationsblødninger til at ændre sig, og hvilken o.b.® løsning der passer bedst til dine skiftende behov.

I løbet af din menstruation

Det er helt normalt, at din menstruationsblødning varierer i løbet af din menstruation. Normalt oplever du måske en kraftigere blødning i menstruationens første dage, mens blødningen bliver lettere henimod slutningen af din menstruation. o.b.® fås i forskellige størrelser og med forskellig sugeevne for at dække dine skiftende behov under hele menstruationen.

På p-piller

Nogle gange vil du måske også opleve, at din blødning ændrer sig på grund af udefrakommende faktorer, f.eks. stress, overdreven brug af slankekure eller præventionsmidler. For eksempel vil du som regel bløde mindre, når du tager p-piller. Dette præventionsmiddel griber ind i den normale udvikling og modning af æggene og forhindrer ægløsning. Det betyder, at livmodervæggens slimhinde ikke bliver så tyk, hvilket gør menstruationsblødningen mindre kraftig. En let blødning kræver en tampon, som er nem at indføre og fjerne, eftersom blødningen muligvis ikke udnytter tamponens maksimale sugeevne. ProComfort™ med det unikke SilkTouch™ svøb og Smooth Technology gør dem utrolig nemme og komfortable at anvende, selv når du kun bløder lidt. Læs mere om produktet her.

Efter fødsel og i forbindelse med overgangsalder

Din blødning vil også ændre intensitet i forbindelse med nye kapitler i dit liv. Når menstruationen vender tilbage efter en fødsel, oplever mange kvinder, at deres blødning er blevet kraftigere og varer lidt længere, eller at deres normale tampon ikke passer så godt længere. Menstruationer kan også blive kraftigere i overgangsalderen. o.b.® ProComfort™ Super eller Super Plus giver dig ekstra beskyttelse. Læs mere om produktet her.