Dig og din menstruation

Billede af en kvinde, der cykler. Billedet illustrerer en kvinde, der lever og har det godt som sædvanlig, selvom hun har menstruation.

Føl dig godt tilpas

Millioner af kvinder oplever forskellige symptomer i dagene omkring deres menstruation – humørsvingninger, træthed eller kramper. Her kan du finde ud af, hvad du kan gøre for at føle dig godt tilpas under din menstruation – som på enhver anden dag – og nyde livet i fulde drag.

Lige inden din menstruation

Billede af en ung smilende kvinde, som står med en vandflaske i hånden og sprøjter vand.

Har du humørsvingninger, eller føler du dig irritabel? Lyder hovedpiner og ømme bryster bekendt? Bare rolig. Millioner af kvinder oplever disse tegn på præmenstruelt syndrom (PMS). Vi har nogle tips til, hvordan du slipper af med symptomerne, så du ikke behøver at gå glip af alle dine yndlingsaktiviteter på disse dage!

FÅ MERE AT VIDE

Under din menstruation – som på enhver anden dag

Billede af en kvinde der sidder på stranden og mediterer. Billedet illustrerer, at det er muligt at slappe af og leve normalt selv når du har menstruation.

Mærker du ofte en murrende fornemmelse i mellemgulvet, når du har menstruation, og føler du dig irritabel og træt? Du er ikke den eneste – det har vi alle sammen oplevet, når vi har haft menstruation. Hvis du får et bedre indblik i årsagerne og nogle gode råd, kan du nemmere føle dig godt tilpas under din menstruation – som på enhver anden dag.

FÅ MERE AT VIDE

Den bedste o.b.®løsning til dig

Billede af forskellige produkter fra o.b. tamponer. O.b. Original og o.b. ProComfort.

o.b.® tamponer giver dig fuld bevægelsesfrihed, komfort og den helt rigtige grad af beskyttelse hver dag under din menstruation. Du vil føle dig selvsikker og tryg, uanset hvad du foretager dig!

FÅ MERE AT VIDE