Mærket O.B.®

Billede af to kvinder i badedragt, der holder hånd. Billedet er gammeldags og illustrerer den kvindelige revolution.

En revolution for kvinder

Kan du forestille dig et liv uden tamponer? At du på visse dage ikke kan svømme eller gå i din stramme yndlingskjole, som i stedet må blive hængende i skabet. I mere end 60 år har o.b.® været en vigtig del af millioner af kvinders tilværelse og et symbol på selvsikkerhed. Læs mere om, hvordan o.b.® konceptet blev til, og hvilken rolle en kvindelig gynækolog og passioneret svømmer spillede for udviklingen af dette ikoniske produkt.
Fra oprindeligt at have haft tilsyneladende begrænsede

FÅ MERE AT VIDE

Kvalitet, du kan stole på

Hvorfor er kvalitet så vigtigt? Tamponer er en fast bestanddel af tilværelsen for millioner af piger og kvinder. De stoler på den kvalitet, som o.b.® tilbyder, og vi arbejder hårdt for at gøre os fortjent til deres tillid.

FÅ MERE AT VIDE
Billede af to kvinder, en ældre på venstre side og en ældre på højre side. Billedet illustrerer historien af o.b. og vi har bidraget til at øge livskvaliteten i mere end 60 år.

Vi har hjulpet kvinder i mere end 65 år

o.b.® har forbedret kvinders livskvalitet i mere end et halvt århundrede – en periode med hidtil usete forandringer i kvinders tilværelse. Her kan du læse mere om, hvordan o.b.® har forandret kvinders hygiejne og formået at lancere forbedrede produkter igen og igen gennem årene.

FÅ MERE AT VIDE

Bæredygtighed

Bæredygtighed – en vedvarende omsorg for miljøet og vores forbrugere – er vigtig for os. o.b.® producerer flere milliarder tamponer hvert år. Hvordan sikrer vi, at hver enkelt tampon har det mindst mulige miljøaftryk?

FÅ MERE AT VIDE