Hvordan bruger jeg et o.b.® indføringshylster?

  1. Vask dine hænder, og riv indpakningen op for at tage tamponen med indføringshylster ud af den yderste emballage.
  2. Forlæng det kompakte indføringshylster, så det bliver et indføringshylster i normal form og størrelse, ved at trække det indvendige rør ud af det udvendige rør, indtil det siger klik.
  3. Hold fast nederst på indføringshylsterets udvendige rør med tommel- og langefinger, og placér den runde ende af indføringshylsteret i skedeåbningen.
  4. Med din frie hånd spreder du kønslæberne, så du får bedre adgang til skedeåbningen. Skedeåbningen sidder mellem urinrørsåbningen og endetarmsåbningen.
  5. Nu indfører du den øverste del af indføringshylsteret diagonalt i skeden, indtil din tommel- og langefinger kommer i kontakt med din krop.
  6. Med din pegefinger trykker du den nederste del af indføringshylsteret opad. Tamponen glider selv op i den position, hvor den sidder perfekt, og du ikke kan mærke den.
  7. Nu kan du trække indføringshylsteret ud igen. Snoren er stadig tilgængelig, så du kan fjerne tamponen igen. Sørg for, at du har taget begge indføringshylsterets dele ud, og smid dem derefter ud i skraldespanden (ikke i toilettet), og vask dine hænder.
Det er ikke nødvendigt at bruge et indføringshylster, hvis du har det fint med at indføre en tampon med din finger.